Welkom bij TPU Crafting.

Mijn naam is Laura en ik ben trotse eigenaresse van TPU Crafting.
In mijn voorbereiding op mijn eigen bruiloft was ik op zoek naar iets speciaals. Iets dat bij mijn geliefde en mij zou passen en die ook helemaal bij het thema van de grote dag zou passen. Maar, zoals het vaak gaat, kon ik gewoon niet vinden wat ik zocht. Met mijn gezonde portie boerenverstand, een vleugje creativiteit en een hoop positiviteit ben ik aan de slag gegaan. En dat is ontzettend goed bevallen. Zo goed dat ik eind 2023 TPU Crafting ben gestart: mijn kleine onderneming waar creativiteit, passie en liefde voor unieke handgemaakte decoratie samenkomt.

Mijn grote trots zijn de welkomstborden en de taarttoppers. Deze twee attributen waren voor mijn man en mij DE items waardoor we onze bruiloft extra persoonlijk konden maken. De borden waren helemaal in onze stijl en in onze taarttopper konden wij onze vijf katten ook een plekje op de bruiloft geven. Maar mijn liefde voor creativiteit gaat verder dan welkomstborden en taarttoppers. Het leven zit vol bijzondere momenten en vieringen, en ik vind het ontzettend leuk om een persoonlijke touch te brengen aan deze momenten. Of het nu gaat om bruiloften, verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden, ik streef ernaar om elk moment onvergetelijk te maken.

Mocht je door ons aantal katten nog niet doorhebben dat ik een dierenliefhebber ben, bij deze! Mijn man en ik delen ons huis met onze geliefde katten. Ieder diertje met zijn/haar eigen karakter, eigenaardigheden en in ons geval ook vachtkleur. Ze zijn voor mij een bron van vreugde en inspiratie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in mijn webshop ook een selectie van huisdiergerelateerde spullen zult vinden, omdat ik geloof dat de vreugde die huisdieren brengen, net zo goed gevierd mag worden.

Ik nodig je van harte uit om onze webshop te verkennen en de magie van mijn creaties te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk welkomstbord, unieke feestdecoraties of iets speciaals voor je huisdier, TPU Crafting is er om jouw momenten te verheffen tot onvergetelijke herinneringen. Mijn producten worden met de grootste zorg en toewijding met de hand vervaardigd, zodat ze perfect aansluiten bij jouw visie voor die speciale gelegenheid. Kun je niet vinden wat naar je zin is? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Er is veel mogelijk en ik streef ernaar om iedereen de kans te geven om hun bijzondere moment net dat beetje extra te geven!

Met liefde en creativiteit,

Laura Bogaerts – van Zutphen
Oprichter van TPU Crafting